Prága Szervezett Csoportos Kirándulás

Our Approach

A SZYM-INFO Bt

Cégünket 1998-ban alapítottuk családi vállalkozásként, jelenleg is családi tulajdonban van.

Iskolák, cégek, baráti társaságok, szervezett csoportok utazási és programokkal kapcsolatos igényeinek kiszolgálására szakosodtunk, külföldön és belföldön. Szervezünk turisztikai, tanulmányi, tematikus (sport, művészeti, nyelvi) és incentive kirándulásokat, konferenciákat. Útjaink programja az igényekre szabra készül, így biztosítva hogy az se nem túl sűrített, se nem hagy ki az utazóknak fontos látnivalókat.

Fenállásunk óta Európa gyakorlatilag összes országába szerveztünk utakat, így nemcsak a helyi látnivalókat és programokat ismerjük jól, de mindenhol rendelkezünk olyan partnerhálózattal, mely segít a legjobb lehetőségek legjobb árakon való megtalálásában.

Our Story

A módszerünk

Együttműködünk különböző igényeket kielégítő szállásadókkal, személyszállító és programszervező cégekkel. Partnereink többségével hosszú ideje együtt dolgozunk a megrendelőink megelégedésére - ez nemcsak a jó árak elérésében segít, de abban is, hogy csoportjaink megkülönböztetett figyelmet kapjanak, illetve olyan időpontokra is tudjunk lehetőséget találni, mikor másoknak már nem adnak ki szobákat telítettség miatt. Programjainkban törekszünk az attraktivitásra, érdekességre, különlegességre, a helyi hagyományok, szokások, ételek megismertetésére, természetesen a résztvevők kérése és igényei szerint. A megkeresésekre az igények átbeszélése után minden esetben egyedi ajánlatcsomagot készítünk, programtervvel és árakkal.

Ügyfeleink

Ügyfélkörünkben számos visszatérő baráti társaságot, nevelőtestületet, iskolát, céget említhetünk, akik több éve megtisztelnek bennünket azzal, hogy velünk szerveztetik meg programjaikat. Reméljük hamarosan Önöket is a társaságukban köszönthetjük!

Hogy kérjek ajánlatot?

Mi sem egyszerűbb. A következő oldalon írd meg nekünk minél részletesebben, hogy hány fős csoporttal milyen tevékenységet szeretnél végezni, és mi jelentkezni fogunk!

Ajánlatkészítés
Dubrovnik Kirándulás