Iskolai kirándulások

Széleskörű partnerhálózatunk segítségével buszos kirándulások igények szerinti teljes körű szervezése szállással, étkezéssel, programokkal, idegenvezetéssel diákok és pedagógusok számára.

Céges rendezvények

Tréningek, konferenciák, tanulmányutak, incentive és csapatépítő programok szervezése munkatársi közösségeknek, mendzsmentnek, alkalmazottaknak és szakmai csoportoknak.

Programok baráti társaságoknak és csoportoknak

Pihenés, kikapcsolódás, utazás szervezése szállással, étkezéssel, utazással, programszervezéssel bel-és külföldön.

Folyamatos egyeztetés és kapcsolattartás

Tevékenységünk alapja a folyamatos dialógus - programajánlatainkat természetesen már elsőre megpróbáljuk az igényeidre szabni, de utána közösen finomítjuk hogy a kívánt célnak a legjobban megfeleljen. Akár a pihenés, a felfedezés vagy a kaland van fókuszban, a jó kirándulás lényege hogy az utasok jól érezzék magukat, nem az hogy az utazásszervező cég listája érvényesüljön.

services-2
services-1

De az sem mindegy hogy mennyiért

Ha ismeretlenül vesszük fel a kapcsolatot egy szállásadóval vagy egy programhelyszínnel, akkor általában egy kirándulócsoportnyi kedvezményt kapunk. Ha azonban utazásszervező segítségét kérjük, akkor olyan ajánlatot kapunk amiben több csoport éves szintű utazása érvényesül. A SZYM-INFO több mint 20 éve alatt kiterjedt partneri hálózatot alakított ki, így régiószerte alacsonyabb árakat tud biztosítani.

Következő lépések...

Kérj személyre szabott ajánlatot a fenti szolgáltatásainkkal kapcsolatban a gombra kattinttva - az ajánlatkészítés díjmentes!